woonboerderij Wieringerwerf

Complete dakrenovatie

Ook tijdens de corona crisis blijven wij renoveren.

In slechts 6 weken hebben wij deze boerderij gerenoveerd. Het was een complete renovatie die begon met het verwijderen van de dakpannen, panlatten en het riet tussen de oude spanten. Daarna hebben we de kap uitgevlakt, OSB dakplaten geplaatst en een speciale 230 grams dakfolie aangebracht. Om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Uiteindelijk eindigden we dit project met het plaatsen van de dakpan Koramic Madura in de herfstkleur. Deze kleur is minder gebruikelijk dan de veel gebruikte kleur natuurrood. De klant had specifiek de herfstkleur gekozen zodat de oorspronkelijke uitstraling bewaard bleef. 

 

Het was weer een mooi project dat ons bijblijft. Niet alleen door de renovatie maar ook door de tijd waarin de boerderij gerenoveert is. Dit project begon midden in de corona crisis en is in die tijd ook weer opgelevert. Dit betekende dat we met extra maatregelen te werk moesten gaan om zo de gezondheid van zowel medewerker als klant te waarborgen. Dit verandert niks aan de kwaliteit van renoveren en levert dus ook, in deze tijd, mooie resultaten op.


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap