Woensdag 11-10-2023 is het 9 weken geleden dat directeur Karsten Konrad overleed. Ondanks het verdriet wist het team de schouders eronder te zetten en zijn ze samen met dochter Jasmijn Konrad en vrouw Monique Konrad het bedrijf gaan voortzetten. 

Hoe gaat het met ons?

Het plotseling overlijden van directeur Karsten Konrad was een grote schok voor veel mensen. Zeker voor het hechte team dat voor hem meer dan werknemers waren. Voor Karsten waren het goede vrienden waar hij altijd voor klaarstond. Nu Karsten er niet meer is zijn zij gemotiveerd om voor hem klaar te staan. Dochter Jasmijn Konrad is nu op papier operationele directeur. Zij wordt gesteund door het team wat ongeloflijk veel kennis bezit. Deze inzet van iedereen wordt beloond, want het bedrijf draait op volle toeren. 

De eerste focus was rust creëren en de vele opdrachten en aanvragen ordenen. Focussen op de kwaliteit. De sneltrein waar we op zaten moest iets afremmen om deze periode voor iedereen dragelijk te maken. Nu we dit langzaam onder controle krijgen focussen we ons op de toekomst. De stip aan de horizon. Maar dit heeft nog tijd nodig. 

Wij kijken positief naar de toekomst. Voor nu zijn wij druk met de dynamiek in het bedrijf en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Op het moment dat we intern volledig heringericht zijn en iedereen comfortabel op zijn nieuwe plek zit zullen wij particulieren aanvragen weer opnemen. De verwachting is dat wij dit in januari 2024 weer op gaan pakken. 

Voor nu bedanken wij iedereen voor het begrip en alle steun in de vorm van kaarten, bloemen en berichtjes.