Wij zijn milieubewust en delen de duurzame gedachte

Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie nauwlettend in de gaten, zodat wij u een advies op maat kunnen geven. Benieuwd hoe wij u kunnen begeleiden in het verduurzamen van uw dak? Lees snel verder.

Wat kunnen wij doen voor u?

In de laatste jaren is de noodzaak om te verduurzamen toegenomen. Steeds meer huishoudens schaffen een paar zonnepanelen aan om zo een kleinere voetafdruk te zetten op de aarde. Deze ontwikkeling zien wij ook terug in het aanbod van zonnepanelen en verdere innovaties. Tegenwoordig is de diversiteit in het aanbod enorm en zit er altijd een optie tussen die past bij de uitstraling van uw dak.

Dit maakt het aanzicht meestal eleganter en daarbij biedt de markt zelfs pannen aan waarin de zonnepaneel schuil gaat in de dakpan. Zo gaat de ontwikkeling naar efficiëntere duurzame energie in rap tempo. Het is voor ons als bedrijf belangrijk om deze ontwikkelingen op de voet te volgen, zodat wij u steeds kunnen adviseren over de nieuwste producten. Voor alle informatie en adviezen over zonnepanelen op uw dak kunt u contact met ons opnemen.

Uitgebreide advisering én plaatsing van uw zonnepanelen

Het voordeel van Konrad Roof Technology is dat wij naast het adviseren ook de panelen inclusief PV-installatie kunnen plaatsen. Hierdoor zijn alle handelingen binnen één bedrijf wat de aanschaf niet alleen makkelijker maakt, maar ook soepeler laat verlopen. Dus van advisering tot plaatsing en nazorg, alles valt binnen onze service zodat u eenvoudiger kunt bijdragen aan een schonere en betere toekomst.

Zonne-energie op uw dak? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonne-energie op uw dak en de besparing die dat per maand kan opleveren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Neem nu contact op