Cursussen en trainingen voor alle specialisaties in het vak

Het dakdekken is veel meer dan simpel pannen leggen. Daarom bieden wij trainingen, cursussen, en zelfs opleidingen aan waardoor u alle fijne kneepjes van het vak kunt leren.

Waarom Konrad zijn vakkennis deelt

Eigenaar Karsten Konrad verzorgt regelmatig cursus-trainingsdagen op vakscholen om zo vakkennis over te brengen aan de nieuwe generatie. Zelf blijft hij ook nauw op de hoogte van de nieuwe technieken en methoden waardoor het dakdekken altijd in beweging is. Zoals Karsten Konrad zelf zegt: “Zonder (basis)kennis geen kunde.”

Hij vindt het belangrijk om continu leergierig te blijven. “Zo bereik je het beste resultaat kwalitatief en qua zicht. Want het mooie aan het dakdekken is dat je ziet dat je vakkundig werk levert en dat geeft zowel klant als jezelf een goed gevoel. Ook geeft het je motivatie jezelf te blijven ontwikkelen en dat is wat ik de laatste 20 jaar, na het afronden van de dakdekkerschool, ben blijven doen.” 

Vraag vrijblijvend een proefles aan

Scholen in de bouwnijverheid kunnen vrijblijvend een proefles aanvragen bij Konrad Roof Technology. Uiteraard kunt u zich ook bij ons melden wanneer u interesse heeft in een eenmalig gastcollege van één van onze dakspecialisten.

Konrad zelf is ook leermeester voor het BGA opleidingsinstituut. Daarbij geeft hij cursussen aan o.a. pannenleggers en leidekkers die verschillende dakgerelateerde opleidingen en cursussen volgen. In de toekomst zal Karsten Konrad vaker cursussen verzorgen en is hij in de vorstperiodes de vaste leermeester voor de opleiding dakdekker op BGA locatie Joure.

Verbreed uw kennis bij Konrad

Wilt u uw kennis verbreden in dit veelzijdige vak? En heeft u interesse in een cursus op niveau? Neem gerust contact met ons op.

Neem nu contact op