Volledige renovatie uitgevoerd van A tot Z

In Heerhugowaard heeft Konrad Roof Technology samen met Konrad Dakgoot Techniek dit grote werk samen afgerond. Het was het eerste project waar de twee bedrijven onder een andere naam te werk gingen. Deze volledige renovatie hebben ze dan ook samen vakkundig afgerond en lees hier meer over de samenwerking tussen beide bedrijven.

Mooiste resultaat door samenwerking

In Heerhugowaard zijn er door Konrad Roof Technology meerdere volledige blokken gerenoveerd in fases. Het is wederom een groot project van Woonwaard /Consolidated uitbesteed aan Konrad Roof Technology. 

Renovatie van A tot Z
Voor deze woningen in Heerhugowaard was het noodzakelijk dat er een complete renovatie werd uitgevoerd. Dit houdt in dat het dak gestript wordt tot het dakhout en vanaf de basis weer wordt opgebouwd. In Heerhugowaard werd het dak opgebouwd met isolatieplaten van RC. 6.0 wat het dak een stuk hoger laat uitkomen dan het voorheen was. Hierdoor moest alles mee verhoogd worden van schoorstenen tot de dakgoot. Hier kwam Konrad Dakgoot Techniek in het beeld. Door nauwe samenwerking tussen de bedrijven zie je hoe systematisch de daken gedicht worden en ze een nieuwe uitstraling krijgen. 

Wat dus bedoeld wordt met een renovatie van A tot Z is de diversiteit aan werkzaamheden uitbesteed aan slecht één á twee partijen. De beide bedrijven die zijn gevestigd in Middenmeer hebben bij dit grote project alle werkzaamheden uitgevoerd. 

Oprichting Konrad Dakgoot Techniek B.V.

Tegenwoordig zijn dit soort renovaties van A tot Z veelvoorkomend voor dit bedrijf omdat wij een breed dienstenpakket aanbieden. Waarom wij dit project specifiek willen laten zien is door de mooie foto's die gemaakt zijn door fotograaf Kees Nan. Dit project werd uitgevoerd rond de oprichting van het nieuwe bedrijf Konrad Dakgoot Techniek B.V. Daarom hadden zij voor de website nieuwe foto's nodig die lieten zien wat het werk inhoudt. Maar omdat beide zo nauw samenwerken zijn er ook erg mooie foto's van Konrad Roof Technology gemaakt. Niet vaak zie je zo goed wat er gebeurd in een bepaalde fase op het dak. Daarom in plaats van projecten met enkel voor en na foto's hierbij een werk waar je ziet hoe deze RC 6.0 dakplaten geplaatst worden. 

Dus bent u benieuwd of niet alleen uw dak aan vervanging toe is, maar ook uw dakgoot? Kijk gerust op de website