Jarenlange ervaring met verschillende aannemers

Als aannemer wil je bij een project een strakke planning, vlotte communicatie, en bovenal kwaliteit. Dat is precies wat Konrad Roof Technology je kan bieden. Wij werken al jaren samen met verschillende aannemers. Benieuwd naar de voordelen van Konrad voor uw aannemerij? Lees snel verder. 

De voordelen van Konrad voor aannemers

Van grote aannemersbedrijven waar wij  op vaste basis projecten voor uitvoeren tot kleinschalige aannemers in de buurt. Bij Konrad zien wij alles voorbijkomen en ondervonden we veel verschillende manieren van werken. Door de jarenlange ervaring met deze diversiteit aan aannemers weet Konrad wat belangrijk is en wat wij uw bedrijf kunnen bieden.

Konrad biedt duidelijkheid én zekerheid

Zo houdt Konrad Roof Technology zich altijd aan de planning, omdat wij weten hoe vervelend het is als één schakel afwijkt en alles opnieuw gepland moet worden. Ook hebben wij alle dakgerelateerde werkzaamheden onder één dak, waardoor slechts één partij ingeschakeld hoeft te worden. Dit brengt weer minder risico's met zich mee. Zo zijn goten, zonnepanelen, schoorstenen, en op maat gemaakte dakkapellen allemaal inbegrepen in het diverse servicepakket van Konrad Roof Technology. 

Wij denken op elk vlak met u mee

Konrad denkt mee met de ontwerpende partij, zodat voorbereiding en uitvoering soepeler verloopt. Een voorbeeld hiervan is het project de Suikerpeer en Perengaarde in Boskoop waar wij vroeg in het proces benaderd zijn voor het ontwerp van de dakpannen op het dak van de luxeappartementen. 

Meer weten over onze mogelijkheden voor aannemers? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. 

Neem contact op
Is uw dak aan een renovatie toe?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies, of vraag direct een offerte aan.