Onzeker over de staat van uw dak? Een dakinspectie biedt uitkomst

Als u het vermoeden heeft dat uw dak misschien aan een renovatie toe is, biedt een dakinspectie uitkomst. Hierbij stellen wij een rapport op, zodat u inzicht heeft in de staat van uw dak.  

Waarom een dakinspectie?

Een dakrenovatie is voor velen een investering die één á twee keer in het leven voorkomt. Echter is het verstandig om eens in de zoveel tijd een inspectie uit te voeren. Zo spoort u vroegtijdig zwakke punten in uw constructie op en kunt u deze oplossen voordat grote problemen zich voordoen. Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Wij onderzoeken graag de staat van uw dak. 

Spoor op tijd dakproblemen op

Op locatie bespreken wij eerst of u weet van voorgaande werkzaamheden aan het dak. Ook verzamelen we algemene informatie die voor ons handig is om eventuele aandachtspunten te begrijpen. Daarna zullen wij met uw  toestemming het dak opgaan om zo ook onder de pannen te kijken. Het kan namelijk zijn dat er plekken verrot zijn die snel kunnen gaan lekken, of al lekkage veroorzaakt hebben.

Heeft u al een lekkage? 

Dan traceren wij waar deze vandaan komt en wat de oorzaak is. Kortom: een dakinspectie op locatie geeft u inzicht in de staat van uw dak. Kijk bij onze service Dakadvies voor een beter beeld van wat wij doen op het moment dat wij bepaalde conclusies getrokken hebben. Wij begeleiden u namelijk door het hele proces zodat uw dak in goede handen blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Twijfelt u of wilt u meteen zekerheid over de staat van uw dak? Neem contact met ons op, dan maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak. 

Neem contact op
Tijdelijke stop offerte aanvraag voor particulieren

Als gevolg van de grote hoeveelheid lopende offerte aanvragen, zijn wij genoodzaakt de offerte aanvraag voor particulieren tijdelijk stop te zetten. Wij hopen op u begrip hiervoor.