Jubileumfeest in Scheveningen

Op 1 juni 2023 bestond Konrad Roof Technology alweer 12,5 jaar. Deze mijlpaal moest gevierd worden.

Op vrijdag 2 juni was iedereen vrij en verzamelde het vaste personeel om 11:30 uur in de kantine. Om de dag goed te beginnen was er gebak geregeld speciaal voor het 12,5-jarig bestaan. Nadat Karsten Konrad zijn ‘limited edition’ Konrad boxershort had uitgedeeld, kreeg hij zelf ook een heel mooi geschenk van de werknemers.

Om 12:30 uur stond de touringcar van Alpha tours klaar om ons naar Scheveningen te brengen. Nadat iedereen was ingecheckt in het hotel liepen wij met z’n allen naar de haven waar twee powerboten voor ons klaar lagen. De snelheid, hoge golven, de kletsnatte kleren, de feestmuziek, en het harde geschreeuw van één van de dames die mee was, zorgde voor een onvergetelijke ervaring. Terug aan de kade was jong en oud tot op de onderbroek doorweekt dus kwam de ‘limited edition’ onderbroekenlijn van Konrad goed van pas.

Na zo’n inspanning hadden we wel een heerlijke maaltijd verdiend. Over de boulevard van Scheveningen wandelden wij naar Beach Club TWINS waar een barbecue buffet met grillmaster op ons wachtten. De drie uur onbeperkt drinken die erbij hoorde werd goed benut, het bier was niet aan te slepen. Het buffet was goed geregeld en had een grote variatie aan vlees, vis en salades.

Na het eten was het officiële gedeelte van de dag ten einde en kon iedereen de avond vrij indelen. De volgende morgen vertrok de bus na het ontbijt om 11 uur. Om 12:30 uur waren we weer terug in Middenmeer.

Wij willen iedereen bedanken voor het supergezellige feestje. We hopen dat iedereen genoten heeft.