Hoe Konrad Roof Technology groeide in capaciteit en kennis

Waar we in Wognum begonnen als tweemanszaak, groeiden we uit tot een 40 man sterk bedrijf dat actief is door heel Nederland. We vertellen je graag meer over het ontstaan van Konrad Roof Technology. 

Wie zijn wij?

Konrad Roof Technology is in 2011 opgericht door eigenaar Karsten Konrad. Hij had de ambitie weer te genieten van het vak dakdekken, waarbij kwaliteit gelijkstaat aan plezier. Met een klein clubje in Wognum gingen de eerste jaren voorbij en de opdrachten stroomden binnen. Snel werd Konrad te groot en verhuisde het naar het industrieterrein in Winkel. Waar hij samen met een kern trouwe gedreven werknemers verder het bedrijf kon uitbouwen. Al meer opdrachten stroomde binnen en al meer werknemers voegde zich toe aan de groep. Vele werden direct opgeleid door de vaste groep om zo snel de kunst van het vak te leren. Met de tijd was er ruimte voor investeringen en innovatie dus er werden kranen en andere machines aangeschaft die het werk eenvoudiger en kwalitatiever maakte.

Ook in Winkel werd het pand te klein. Waardoor Karsten Konrad de keuze maakte in 2015 om te verhuizen naar ons huidige pand in Middenmeer. Dit pand begon als een opslagschuur met op de plek van het huidige kantoor een kleine geitenstal waar de geiten over het gras graasden. Nadat architect Breddels een ontwerp had gemaakt voor het bedrijf is de verbouwing van start gegaan en vanaf april 2017 is Konrad nu vast op de Oudelanderweg gevestigd. Hier groeide het bedrijf weer verder en nu niet alleen op het dak maar ook op kantoor. Samen streven de groepen op het dak en kantoor naar het beste resultaat. Karsten is zeer tevreden en dankbaar voor iedereen die zich zo heeft ingezet voor het bedrijf. Hij heeft het plezier in het dakdekken weer teruggevonden en hoopt dat hij dit heeft doorgegeven aan de andere binnen het bedrijf.

Bent u benieuwd naar projecten die Konrad Roof Technology B.V. in de laatste jaren heeft afgerond? Of wilt u zich aansluiten bij dit enthousiaste team? Klik hieronder op de vacature als pannendekker. Dan leren wij ook u de fijne kneepjes van dit mooie vak. 

meer informatie