Wij begeleiden en adviseren u van begin tot eind

Ook voor particulieren hebben wij een zeer divers aanbod. Of het nu om een complete renovatie of een reparatie gaat: wij begeleiden en adviseren u van begin tot eind. Voor ons uitgebreide servicepakket verwijzen wij u graag naar onze diensten. Lees op deze pagina meer over de voordelen van Konrad voor u als particulier. 

De voordelen van Konrad voor particulieren

Uit ervaring blijkt dat er bij particuliere projecten meer mogelijk is dan bewoners oorspronkelijk verwacht hadden. Daarom is eerlijke en duidelijke communicatie zeer belangrijk. Alles moet bespreekbaar zijn. Van de prijs-kwaliteitverhouding van materialen, tot de noodzaak van het vervangen van dakpannen.

Kom nooit voor verrassingen te staan

Een complete renovatie is een grote investering. Wij zorgen er daarom niet alleen voor dat dit vakkundig wordt uitgevoerd, maar ook dat u als bewoner niet voor verrassingen komt te staan. Door onze transparante en eerlijke communicatie onderscheiden wij ons al jaren. Bovendien zorgen wij ervoor dat alles duidelijk is, zelfs als u weinig dakkennis heeft. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk gerust onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. 

Neem contact op