Ook tijdens de coronacrisis bleven wij renoveren

Nadat in 2020 het werk opgenomen was zouden de werkzaamheden in februari 2021 starten. Maar zoals iedereen weet veranderde die periode alles. Desalniettemin wilde wij door blijven werken. Lees hier hoe wij ondanks de strenge maatregelen toch volgens de richtlijnen dit mooie project mochten uitvoeren. 

Zelfde kwaliteit maar extra voorzorgsmaatregelen

In slechts 6 weken hebben wij deze boerderij gerenoveerd. Het was een complete renovatie die begon met het verwijderen van de dakpannen, panlatten en het riet tussen de oude spanten. Daarna hebben we de kap uitgevlakt, OSB dakplaten geplaatst en een speciale 230 grams dakfolie aangebracht. Om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Uiteindelijk eindigden we dit project met het plaatsen van de dakpan Koramic Madura in de herfstkleur. Deze kleur is minder gebruikelijk dan de veel gebruikte kleur natuurrood. De klant had specifiek de herfstkleur gekozen zodat de oorspronkelijke uitstraling bewaard bleef. 

Het was weer een mooi project dat ons bijblijft. Niet alleen door de renovatie maar ook door de tijd waarin de boerderij gerenoveert is. Dit project begon midden in de corona crisis en is in die tijd ook weer opgelevert. Dit betekende dat we met extra maatregelen te werk moesten gaan om zo de gezondheid van zowel medewerker als klant te waarborgen. Dit verandert niets aan de kwaliteit van renoveren en levert dus ook, in deze tijd, mooie resultaten op.

Contact opnemen