Persoonlijk en eerlijk dakadvies

Ons advies gaat verder dan het bepalen van de juiste pan. Wij geven eerlijk advies over waar uw dak aan toe is. Zo weet u welke delen wel/niet gerenoveerd moeten worden en welk materiaal de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Waarom eerlijk dakadvies zo belangrijk is

Bij zowel particulieren als aannemers is dit een essentiële dienst. Sommige medewerkers van Konrad Roof Technology zitten al meer dan 20 jaar in de dakdekkersbranche en hebben daardoor al veel daken voorbij zien komen. Met zoveel ervaring weten we precies welk materiaal en welke werkzaamheden uw dak de uitstraling geeft waar u naar verlangt.

Bij advisering is het buiten eigen kennis om ook heel belangrijk om naar de klant te luisteren. Want smaken verschillen. Bovendien heeft iedereen een ander budget en zullen wij daarom in overleg nagaan welk materiaal en welke werkzaamheden de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Zowel voor de uitstraling als de kwaliteit is gezamenlijk overleg belangrijk. Wij willen namelijk, bij een eventuele renovatie, weten dat wij het maximale resultaat eruit gehaald hebben.

Hoe gaan we te werk?

Heeft u behoefte aan dakadvies op maat? Eén van onze ervaren collega's komt graag persoonlijk bij u langs om het dak te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Zo vragen wij wat uw wensen zijn en welke verbeteringen u aan uw dak wilt zien. Door middel van een catalogus en andere showroombeelden laten wij u alle opties zien die binnen uw wensen passen.

Zo ontstaat er een overleg waarin alle aspecten aan bod komen en alles van A tot Z doorgesproken wordt waardoor er een persoonlijk advies ontstaat. Deze kan worden uitgewerkt in een offerte. Heeft u interesse in de vervolgstappen? Bekijk onze dienst Roofservice

Benieuwd naar de staat van uw dak? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw dak te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

Afspraak maken
Tijdelijke stop offerte aanvraag voor particulieren

Als gevolg van de grote hoeveelheid lopende offerte aanvragen, zijn wij genoodzaakt de offerte aanvraag voor particulieren tijdelijk stop te zetten. Wij hopen op u begrip hiervoor.