Rabobank Langedijk

Dakrenovatie Rabobank Ecoslate kasteellei

Het Bankgebouw van de Rabovank te Langedijk was aan groot onderhoud toe. De totale renovatie werdt uit gevoerd door De Geus Bouw waarbij Konrad Roof Technology als hellend dak specialist vernatwoordelijk was voor het uitvoeren van de dakrenovatie en heeft meegedacht aan een milieu vriendelijk alternatief voor deze bitumen dakshingles.

Dankzij onze uitgebreide ervaring met de verschillende kunststof kasteelleien kwamen wij terecht bij de kunststof kasteellei van EcoSlate. Dit is prijs / technisch de beste milieuvriendelijke oplossing en gaf daarbij ook een fantastisch resultaat met een natuurlijke kleur nuance. Hierdoor het nagenoeg niet van de echte te onderscheiden. De bitumen shingles die op het dak waren aangebracht waren verkleurd en op. De verkleuring van deze shingles gebeurt vaak al vrij snel. De afgelopen jaren verwerken wij steeds vaker Ecoslates. Een relatief nieuwe product in de dakdekkerswereld dat een perfecte vervanger is van de bitumen dakshingles. Het is een composiet kusntstof kasteellei is gemaakt van gerecycled plastic en dus duurzaan en milieu vriendelijk.  

 

Konrad Roof Technology is niet alleen zeer vakkundig in het verwerken van dakpannen, maar tevens zijn wij ook specialist in de verwerking van kunststof dakleien. Dit is een vak apart waarbij extra aandacht besteed moet worden bij de aansluitingen. Bijvoorbeeld de hoekkepers (schuine nok) waar de leien waterdicht ingevlochten moeten worden over de loodslab die onder de naden is aangebracht.

 

Mocht u vragen hebben over dit enigszins nieuwe product, ben u bij ons als erkend verwerker bij het goede adres en beantwoorden deze graag.  Vult u gerust het contact formulier hier  rechts in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

 

Zie hieronder het schitterende resultaat en detail afwerkingen. 

 

 

 

 

 


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap