Complete dakrenovatie te Heiloo

Wienerberger Narvik VHV dakpan Blauwgesmoord

Bij deze complete dakrenovatie zijn de oud geworden en gebaste dakpannen vervangen voor nieuwe Wienerberger Narvik VHV (verbetert Hollands Variabel) dakpannen in de kleur blauwgesmoord. 

Bij het onderhouden van uw woningen horen de dakpannen ook bij! Dat besefte de woning eigenaar van deze woning in Heiloo ook. Na het ontvangen van het offerteaanvraagformulier dat de eigenaar via onze website had ingevuld is er contact opgenomen en een werkopname ingeplant. Tijdens deze werkopname zijn alle gevoelige plekken van het dak geïnspecteerd en de bevindingen direct met de klant besproken. Vervolgens bespreken wij ons advies en de wensen van de klant. Binnen een week ontvangt u een vrijblijvende en gespecificeerde offerte van ons waarin ons vakkundig advies verwerkt is.

Bij deze woning kwam dat neer op onder andere het vernieuwen van de dakpannen, panlatten, tengels, alsmede de onderste loodslab bij het dakkapel en de volledige nok. Voor ons een bekende situatie waar wij in gespecialiseerd zijn. De nieuwe dakpannen en nokvorsten werden weer aangebracht volgens de actuele en hoge eisen van het bouwbesluit en ons KOMO kwaliteitscertificaat. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam dak en onze uitstekende garantie! Dit houdt onder andere in dat er een dampopen dakfolie wordt aangebracht dat u dak extra waterdicht en dampdoorlatend maakt. Ventilatie onder de dakpannen door een geventileerde nok houdt de dakpannen langer schoon van mos en algen aangroei. Daarnaast worden de dakpannen verankert (vastgezet) met panhaken volgens een op maat gemaakt verankeringsadvies van de fabrikant.

 

Het resultaat van deze renovatie is weer een duurzaam, strak en nieuw dak dat weer een mensenleven lang mee kan gaan.

 

Dakrenovatie_Konrad_Roof_Technology_vernieuwen_dakpannen_nieuwe_dakpannen_wienerberger_VHV_Narvik_VHV_Heiloo_Heerhugowaard_Alkmaar 


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap