Overweegt u een renovatieproject voor uw dak?

Bij een renovatie zijn de mogelijkheden voor uw dak eindeloos. Is uw dak aan renovatie toe? Wij vertellen daarom graag meer over de mogelijkheden die Konrad Roof Technology biedt voor uw dak. 

Dakrenovatie

Wij voeren dakrenovaties uit voor zowel aannemers als particulieren. Waar bij de aannemerij de opdracht veelal vaststaat, is het bij particulieren minder duidelijk. Daarom beschrijven wij hier alvast welke werkzaamheden wij aanbieden en welke onderdelen behandeld worden in een persoonlijk gesprek.

Laat uw dak vakkundig renoveren

Bij een gesprek op locatie behandelen wij meestal twee verschillende soorten werkzaamheden om zo in beeld te krijgen wat noodzakelijke basis werkzaamheden zijn, en wat werkzaamheden zijn voor bieden van meer comfort. De werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor uw dak kunnen betrekking hebben op zowel verduurzaming als versteviging. Bij versteviging gaat het om het water- en winddicht maken van het dak. Houtrot, kapotte dakpannen, gescheurd lood, of afgewaaide vorsten, alles wat zorgt dat uw dak niet meer naar behoren functioneert vervangen en verstevigen wij. Jaren terug was verduurzaming een kwestie van comfort, echter merken wij nu dat bepaalde verduurzamingsmaatregelen zoals het isoleren van het dak een noodzaak geworden is. Daarom zal de duurzaamheidskwestie altijd uitvoerig besproken worden. 

Geef u dak een nieuwe uitstraling

Ook zijn er werkzaamheden die niet noodzakelijk zijn voor uw dak, maar die uw dak een andere uitstraling geven. Deze diensten worden gezamelijk besproken en zijn veelal unieke keuzes die voor elk dak verschillen.

Het plaatsen van zonnepanelen valt hier ook onder. Aangezien dit tegenwoordig een noodzaak is waar kwaliteit vooropstaat, is dit een aparte service binnen ons servicepakket, genaamd 'Solar Energie'. Hieronder staan een paar optionele werkzaamheden beschreven die wel binnen deze service passen. 

Een aantal voorbeelden van werkzaamheden

  • Het inmeten en op maat maken van een dakkapel. Deze dakkapel monteren wij daarna zorgvuldig op uw dak, inclusief aftimmering.
  • Het inzagen en aanbrengen van Velux-dakramen inclusief zonwering.
  • Het verwijderen van de oude PVC bakgoot en het aanbrengen van een nieuwe getimmerde bakgoot voor een karakteristieke uitstraling.

Meer weten over de mogelijkheden?

Benieuwd naar de opties voor uw dak, nieuwbouw of renovatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan komen wij persoonlijk bij u op bezoek.

Neem nu contact op
Tijdelijke stop offerte aanvraag voor particulieren

Als gevolg van de grote hoeveelheid lopende offerte aanvragen, zijn wij genoodzaakt de offerte aanvraag voor particulieren tijdelijk stop te zetten. Wij hopen op u begrip hiervoor.