Ook in de nieuwbouw zijn wij onderscheidend

Ondanks dat de specialisaties gefocust zijn op renovatie kan Konrad ook veel bieden bij nieuwbouwprojecten. Hier vinden wij het belangrijk gezamenlijk te overleggen zodat het dak efficiënt en strak gelegd kan worden en bovenal de komende jaren geen problemen oplevert. Lees hieronder waarom dit zo belangrijk is.

Waarom precisie bij nieuwbouw onmisbaar is

Het komt voor dat woningen na 10 jaar al gerenoveerd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een fout in het ontwerp, waardoor het dak al snel niet meer functioneert. Of situaties waarin het dak dusdanig verouderd is dat de oorspronkelijke uitstraling niet meer terug te zien is. 

Betrek op tijd een dakdekker

Een mogelijke oplossing is het betrekken van dakdekkers in het voortraject. In dat geval kijken we in de ontwerpfase welke aanpak het meest efficiënt is en welk materiaal hierbij past. Een goed voorbeeld is de Suikerpeer en Perengaarde in Boskoop dat in 2021 werd uitgeroepen tot Dak van het Jaar 2021. Hier is duidelijk hoe overleg bij nieuwbouw net zo belangrijk is als bij een renovatie. 

Een oplossing voor de lange termijn

Bij nieuwbouw is het dus niet alleen belangrijk dat het dak er voor eventjes mooi uitziet, maar dat er meteen wordt gekeken naar de lange termijn en de ontwikkeling van de gebruikte materialen. Daarom onderscheidt Konrad Roof Technology zich ook in de nieuwbouw, omdat precisie hier onmisbaar is. 

Benieuwd naar bovengenoemd project? Klik op de onderstaande button.

Dak van het Jaar 2021