Roofservice (nieuwbouw, renovatie en dakinspecties)

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

U kunt bij Konrad Roof Technology B.V. terecht voor zowel renovatie als nieuwbouw projecten van hellende daken. U kunt direct online een prijsopgave bij ons aanvragen, door het aanvraagformulier voor particulieren op onze contactpagina in te vullen. Voor de aannemerij hebben wij een aparte pagina ingericht die te vinden is onder de knop: "aannemerij" 

Konrad Roof Technology B.V. is gespecialiseerd in grote en kleine dakrenovatieprojecten. Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van een woonhuis of gebouw. Het is dan ook zaak uw dak om de paar jaar te laten inspecteren. Twijfelt u aan de kwaliteit van uw dak of geeft het u een gerust gevoel wanneer er eens grondig naar uw dak wordt gekeken? Schroom niet en neem contact met ons op. Zo nodig volgen wij de inspectie op met een prijsopgave en na uw akkoord voeren wij de renovatie werkzaamheden vakkundig voor u uit. Onze garantietermijn van 10 jaar zorgt voor de nodige zekerheid op de lange termijn.


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap