Niet alleen een nieuwe uitstraling maar ook een nieuwe ruimte

Deze particulier in Oostend wilde meer dan alleen nieuwe pannen en dakgoot. 

Van een donkere zolder naar een verlichte ruimte

Ook op Texel heeft Konrad Roof Technology regelmatig mooie projecten. Dit project in Oostend hoort hier ook zeker bij. Deze particulier had grote ambities voor zijn dak. Niet alleen voerden wij de noodzakelijke werkzaamheden uit, maar ook mochten wij dit dak een compleet andere uitstraling geven. 

Dit project was een van de eerste voorbeelden waar wij een dakkapel op maat in verwerkte. Dit betekent dat de dakkapel, zichtbaar op de afbeelding, zelf getimmerd is door één van onze ervaren werknemers. Doordat we de dakkapel zelf maken heeft de particulier alle vrijheid om de afmetingen en de vorm te bepalen. De dakkapel sluit dus perfect aan op de wensen van de klant wat betreft de uitstraling aan de buitenkant, en de gebruiksfunctie aan de binnenkant.

Bent u ook geïntresseerd in een dakkapel op maat?

Deze complete renovatie van goten tot dakkapel resulteert in dit mooie resultaat. Alle aspecten van het dak zien er weer stralend uit en wij zijn erg blij met het resultaat. Mocht u ook benieuwd zijn of een dakkapel op maat uw dak net zoveel voordelen geeft als voor deze bewoner. Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Contact