Hoe gaan wij om met het corona virus?

Ondanks dat bouwgerelateerde bedrijven door mogen gaan met werken vonden wij het de noodzaak om verschillende maatregelen te treffen.

Covid-19 oftewel het corona virus heeft ons land nu al een aantal weken goed in de greep. Bouwbedrijven hebben voor nu toestemming om door te gaan met werken. Wel zijn, om dat mogelijk te maken, maatregelen getroffen. Gezondheid van zowel medewerkers en klanten staat voorop en daarom hebben wij ons persoonlijke hygiëne protocol opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM. Een paar kernpunten daaruit zijn bijvoorbeeld de bekende 1,5 meter afstand en goed de handen wassen. Maar wij hebben ook meer branche gerichte maatregelen zodat dit protocol perfect aansluit op ons bedrijf. Wij laten daarbij ook nog steeds zoveel mogelijk projecten doorgaan maar alleen als dit veilig is. Wij hopen, door het opvolgen van de adviezen van het RIVM, dat wij nog een tijd door mogen gaan met werken zodat we iedereen een nieuw dak kunnen bieden. Tot snel, en blijf gezond!


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap