In 2022 samen nog sterker

Dit is een item van ons uit het vakblad voor hellende daken "SteilDak"

Dit jaar was wederom geen gemakkelijk jaar: De wisselende coronamaatregelen, de strenge vorst met sneeuw in februari, de schaarste in materiaal, maar daar tegenover de grote vraag naar renovaties, en de natte zomer en herfst. Anticiperen was erg belangrijk en daarom kunnen wij alsnog tevreden op dit jaar terugkijken.  Alles moest beter worden doordacht en eerder worden gepland, zoals bijvoorbeeld de dakpannen die tegenwoordig een oplopende levertijd van 12 weken hebben. Maar zelfs deze tactieken zorgen niet voor een gegarandeerd succes want het weer of het coronavirus gooide vaak roet in het eten. Toch wisten onze medewerkers wederom dit jaar prachtig werk te leveren op niet alleen kleinschalige vakkundige projecten maar ook op onze grootste werken ooit, die reiken tot in Zeeland.

 

Dus ondanks dat dit jaar niet vanzelf ging, voelden wij toch dat wij klaar waren voor een volgend hoofdstuk. Namelijk een uitbreiding waarbij de dakgoten en diverse zink, en plat dakwerkzaamheden gedaan worden onder een nieuwe naam, namelijk Konrad Dakgoot Techniek B.V. De dakgootspecialisten verdienen een eigen bedrijf en door de gezamenlijke inzet van alle werknemers hadden wij de ruimte om dit te realiseren. Wij proberen hiermee wederom een stapje voor te blijven. Maar nu is het eerst tijd om even stil te staan bij een welverdiende kerstvakantie. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond nieuwjaar. Wij staan in het nieuwe jaar vanaf 10 januari weer voor u klaar, dit maal niet alleen voor uw dak maar ook voor uw dakgoot!


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap