Cursus, trainingen & opleidingen

Waarom zou je vakkennis niet delen?

Konrad Roof Technology B.V. verzorgt in de persoon van Karsten Konrad regelmatig cursus- en trainingsdagen op vakscholen. 

 

Het is volgens Karsten Konrad van groot belang om vakkennis over te brengen aan de nieuwe generatie dakdekkers. Zonder (basis) kennis geen kunde. Scholen in de bouwnijverheid kunnen vrijblijvend een proefles aanvragen bij Konrad Roof Technology B.V. Uiteraard kunt u zich ook bij ons melden wanneer u interesse heeft in een eenmalig gastcollege van één van onze dakspecialisten. 

 

Naast eigenaar te zijn van Konrad Roof Technology B.V. is Karsten Konrad is ook leermeester voor het BGA opleidingsinstituut. Daarbij geeft hij cursussen aan o.a. pannenleggers en leidekkers die verschillende dak gerelateerde opleidingen en cursussen volgen. In de toekomst zal Karsten Konrad vaker cursussen verzorgen en is in de vorstperiodes de vaste leermeester voor de opleiding dakdekker op BGA locatie Joure.

 

Interesse in een cursus op niveau? Neem gerust contact met ons op.

 

Verzorgen van cursus voor BGA vakopleidingen  


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap