Onze grootste kraan in actie

Je kan hijsen en hijsen!

Door deze kraan hebben wij het project in Krimpen aan de IJssel zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Om maximaal efficiënt te zijn gebruiken wij kranen eigenlijk bij iedere klus. Graag wil ik u onze nieuwste aanwinst presenteren. Geen klus is te groot voor deze machine. Drie werknemers waren opgeleid voor de bediening en het mogen verplaatsen van kranen van dit formaat. De leerschool was pittig, er kwam veel bij kijken bij het vervoeren, bedienen en stabiel neerzetten van een kraan. 

 

Om welke kraan gaat het? Na het succes van de twee Klaas kranen type K 850 RSX hebben we, wederom net zoals de andere types, bij All-up de K 1003 RSX Autokraan gekocht. Dit is de grote en krachtige autokraan van Klaas, een kraan met echt indrukwekkende prestaties. Zo hijst hij maximaal 6000 kg en bedraagt de maximale haakhoogte 52 meter met een maximale reikwijdte van 48 meter. Bovendien is de kraan uitgerust met het innovatieve automatische afstempelsysteem en is uitbreidbaar met een hoogwerkerbak.

 

Een voorbeeld van een project waarbij deze kraan nodig was, was het project in Krimpen aan de IJssel. De woningen waren moeilijk te bereiken dus de maximale reikwijdte van 48 meter kwam hier goed van pas. Zo konden we toch zo efficiënt mogelijk te werk gaan.


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap