Aannemerij

Nieuwe naam, vertrouwd adres

Karsten Konrad is meer dan 10 jaar dakspecialist en een echte "naam" in de dakdekkerswereld. Hij werkte al lange tijd als bedrijfsleider bij een dakdekkersbedrijf. Nu, werk hij samen met een aantal enthousiaste werknemers, aan de ontwikkeling en verdere groei van zijn eigen onderneming: Konrad Roof Technology B.V.

 


 

Konrad Roof Technology B.V. de partner in nieuwbouw en renovatie voor de particulier maar zeker ook voor de aannemerij. Wij werken uitsluitend volgens de geldende richtlijnen van de branche en begrijpen de taal van de aannemerij en van de klant. Wanneer u als aannemer samenwerking met ons ziet zitten, meldt u zich dan. Kom bij ons langs voor een kennismaking of doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Dit kan per fax of e-mail, maar u kunt ook gebruik maken van ons online offerteformulier. Iedere aanvraag behandelen wij met zorg, tevens is discretie gewaarborgd. Wij vernemen graag van u.

 

 

 


  

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap