Uw dakspecialist sinds 2011

Konrad Roof Technology B.V.: 10 jarig jubileum

Dit is een item van ons uit het vakblad voor hellende daken SteilDak nr. 2 april 2021. 

Karsten Konrad startte 10 jaar geleden, nog in een klein bedrijfspand in Wognum, zijn eigen dakrenovatie bedrijf. Samen met één andere werknemer hoopte hij niet alleen kwaliteit te leveren maar vooral weer plezier te krijgen in dit vak. Snel groeide het bedrijf en de opdrachten stroomde binnen. Na 3 jaar was Wognum te klein en verhuisde Konrad Roof Technology naar Winkel.

 

Na 5 jaar werd Konrad Roof Technology B.V. Dakmeester en werd de eerste kraan aangeschaft. Deze investering vergrootte de omzetsnelheid en gaf ruimte voor verdere groei. Zodoende werd het in Winkel ook te klein, dus zijn we nu in april al 5 jaar in Middenmeer gevestigd, waar er verder doorgegroeid kon worden. Nu met 50 jongens en 8 kranen zitten we verspreid door heel Nederland. De kwaliteit staat ondanks de groei nog steeds voorop. Zo zijn we vanaf het begin KOMO gecertificeerd en houden we marktinnovaties nauwlettend in de gaten. Ook leiden we het liefst zelf de werknemers op, zo geven we iedereen de kans om van vakantiewerker door te groeien tot voorman.

 

Karsten is natuurlijk trots op het behalen van deze mijlpalen. Maar ondanks dat zegt hij: ‘De gezellige sfeer die hangt bij niet alleen teamuitjes maar ook op een doordeweekse middag is waar ik het voor doe. En dan maakt het bij ons niet uit welk werk je verricht of waar je vandaan komt.’ Dus trots is Karsten dat hij na 10 jaar zijn passie voor dakdekken met al deze gemotiveerde werknemers mag delen. En hij hoopt dit nog vele jaren te mogen doen.


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap