Dakdekken…? Zo doe je dat!

Dit is een item van ons uit het vakblad voor hellende daken "steilDAK"

 

 

Normaal praten we over dakpannen, kranen, puinbakken. Nu gooien we het over een andere boeg. Vandaag hebben wij het over dakbedekking. Men begint met het lood- en zinkwerk. Veiligheid boven alles, steigers, we doen wat we kunnen om de veiligheid van de medewerkers te garanderen. Allemaal helmen op!

 

Ook brandbeveiliging is een belangrijk onderdeel. Bij bitumen, brengt heel veel brandgevaar met zich mee. Het gevaar zit in een klein hoekje.

 

Valbeveiliging is ook zo’n ding, alles draait om veiligheid. Wij geven valadvies, raden u aan hoe de schok te breken. Dat is niet zo makkelijk want er moet wel voldoende bewegingsvrijheid zijn.

 

Wij werken fijn met Willems Vastgoedonderhoud B.V. samen. Zo maken wij bijzondere renovatie projecten, van groot tot klein, een relatie waar we mee verder kunnen. Nu we het toch over relaties hebben.

Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V en ToekomstBouw Andijk zijn ook goed voor ons. Samen maken wij een goed product. Goed om zulke relaties te hebben, je kan erop terugvallen.

 

Terug naar het bedekken van daken, dit doen onze eigen mensen. Ervaren timmerlieden, die veel zelf kunnen. Ook dakkapellen, aanbouwen, etc. doen we zelf. Ze doen wat ze kunnen om zo de klant tevreden te stellen.

En natuurlijk om knap werk af te leveren.

Daar gaan we natuurlijk altijd voor! 


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap