Wij streven ernaar om groen te doen!

Dit is een item van ons uit het vakblad voor hellende daken "steilDAK"

 

 

We geven het toch door aan de toekomstige generaties. Laten we het klimaat een beetje in de gaten houden. Heftig, maar het gaat om uw toekomst! Zonneboilers, zonnepanelen, wij leveren het allemaal. Als bedrijf streven wij zelf ook naar duurzaamheid. Ons dak ligt vol zonnepanelen en waar mogelijk rijden we elektrisch. Ons bedrijfspand is zoveel mogelijk energieneutraal en we gebruiken geen gas.

We bouwen wat af. Zonnepanelen en slimme meters zijn voor ons belangrijke bestanddelen. Voor garanties en vragen achteraf kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook voor toebehoren kunt u op ons rekenen. Wij blijven puzzelen om uw dak zo optimaal en maximaal mogelijk te beplakken met panelen.

 

Wij kopen graag bij een toeleverancier al onze spullen. Of het nu om nieuwbouw of verbouwingen gaat. Het maakt niet uit, als er maar kwaliteitspanelen op gaan in All-Black met toebehoren erbij. Het belangrijkste voor ons, niks mag ontbreken. Wij laten Kroon Klimaattechniek B.V. dit altijd regelen. We gaan voor wat maximaal haalbaar is. Soms heeft een klant andere wensen, ook goed, het gaat ons om het beste resultaat.


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap