Op bezoek bij MDM NT

Dit is een item van ons uit het vakblad voor hellende daken "steilDAK"

 

 

Eind juli waren Konrad Roof Technology en EBS (European Building Supply) te gast bij MDM NT. De vaste groep dakdekkers van Konrad Roof Technology reisde samen met EBS naar Krakau.

 

Tijdens het driedaagse verblijf in Cleszen zijn drie van de vijf fabrieken van MDM NT bezocht: de fabriek waar MDM NT 24 jaar terug is begonnen, de fabriek Bielsko-Biala en de nieuwste fabriek die sinds 1 april 2019 van start is gegaan.

 

Tijdens de tour liet MDM NT duidelijk zien waar ze goed in zijn: het fabriceren van folies en dakmaterialen. Het meegroeien met het milieuaspect productierecycling en de ontwikkeling van nieuwe innovatie producten, zoals een brandvertragende folie en TPU-film voor het behalen van onder andere extra stevigheid in de folie en een hoger temperatuurbereik (105 graden Celsius).

 

In de presentatieruimte werd een installatie voorgedaan. De ervaring van de groep met 15 dakdekkers en de productkennis van MDM NT zorgden voor een positief sparringsmoment, waarin alle partijen nog meer ervaring op hebben gedaan.

 

Na de tour bezochten we een bierbrouwerij en dronken we gezamenlijk wat lekkere biertjes.

 

Het was een zeer geslaagd verblijf, waar vakkennis en vooral gezelligheid de boventoon voerden. We willen MDM NT bedanken voor het uitstekende verblijf!


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap