CONTACT TIJDENS BOUWVAK

Van vrijdag 29 juli tot maandag 29 augustus hebben wij vakantie dus dit betekent dat wij niet bereikbaar zijn. Echter hebben wij noodnummers opgesteld om zo voor ernstige calamiteiten toch bereikbaar te zijn.

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij niet bereikbaar via de gebruikelijke nummers aangegeven op het contactformulier, of op de hoofdpagina van de website. Zowel vast nummer als mobiele nummer zal niet opnemen. Voor ernstige calamiteiten aan door ons uitgevoerde werken of nog lopende werken kunt u in de desbetreffende week het volgende nummer bellen. 

Let op: Mocht u nog niet eerder in contact geweest zijn met Konrad Roof Technology B.V., of is uw reden van contact niet ersntig, verzoeken wij u een mail te sturen of te wachten tot na de bouwvak. 

 

Zie hieronder welk nummer u kan helpen in welke week:

- Week 31 van 1 tot 7 augustus:           06- 8316 6656

- Week 32 - 33 van 8 tot 21 augustus:  06- 1023 4683

- Week 34 van 22 tot 28 augustus:       06- 2954 0466

 

Mocht in de desbetreffende week het noodnummer niet opnemen, dan verzoeken wij u geen van de andere nummers te bellen aangezien zij u dan niet verder kunnen helpen. Bel nader terug of spreek een bericht in. Deze persoon zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Hopelijk hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben wensen wij u een fijne vakantie en wij zijn weer bereikbaar volgens de gebruikelijke wijze vanaf 29 augustus. 


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap