Solar Energy

Konrad Roof Technology B.V. is milieubewust en deelt de duurzame gedachten. Zo houden wij de ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie, nauwlettend in de gaten en kunnen wij u een op maat gemaakt advies geven voor uw dak. Uiteraard is de uitvoering daarvan bij ons in goede handen!

Als specialist in hellende daken is Konrad Roof Technology B.V. ook uw partner wanneer het gaat om zonne-energie en PV-installaties.

 

Helaas is met het aantreden van het huidige kabinet de subsidiekraan vrijwel dichtgedraaid. De ontwikkelingen op het gebied van Zonne-energie en PV-systemen zijn dusdanig ver dat ook zonder de afgeschafte subsidies een PV-installatie, zonne-energie een zeer interessante optie is en een aanzienlijke besparing kan opleveren op uw maandelijkse energiekosten. Daarnaast draagt zonne-energie ´╗┐aanzienlijk bij aan een schonere en betere toekomst.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonne-energie op uw dak en de besparing die dat kan opleveren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

 


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap