Administratief medewerker

Kom jij ons team versterken?

Allround administratief medewerker

 

In dit gecertificeerde dakdekkersbedrijf is de administratieve baan zeer veelzijdig. Door continue groei zijn wij op zoek naar een enthousiast nieuwe medewerker die wij deze veelomvattende baan kunnen aanbieden. Omdat het team op kantoor compact is, is samenwerking essentieel ondanks dat iedereen duidelijk zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. De verantwoordelijkheden die bij deze functie horen betreffen onder andere de financiële en personeelsadministratie, en de verdere zaken die bij een dakdekkersbedrijf horen zoals vergunningen aanvragen en werkmappen klaarmaken voor de jongens.

Werken bij Konrad Rooftech

 

Je bent geschikt als je communicatief vaardig bent, graag wil leren, zelfstandig kan werken, veelzijdige taken wil oppakken, en vooral enthousiast wordt van een administratieve baan met verantwoordelijkheid waarbij je inbreng hebt in het bedrijf. 

 

Voor deze functie is werkervaring in de financiële administratie handig, maar niet vereist. Ook is een bepaald opleidingsniveau niet per se vereist, mits je leergierig bent. Wij zoeken een kandidaat voor een contract van minimaal 8 uur. Deze uren zijn minimaal, en het liefst breiden we het aantal uur uiteindelijk uit naar 40 uur. Maar de exacte uren zullen in overleg nog worden besproken. Verder valt ons bedrijf in het cao van de hellende daken. 

 

Konrad Roof Technology B.V. bestaat nog maar net 10 jaar en is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de Wieringermeerpolder. Op het dak zijn er rond de 40 jongens aan het werk en op kantoor zitten er grotendeels van de week 3 medewerkers. Er werken zo goed als alleen maar mannen in dit bedrijf met twee vrouwen als uitzondering. Wij vinden dat erg gezellig en er hangt een goede sfeer tijdens en na het werk dus wij hopen dat jij dat net zo leuk vindt als wij. Verder staat kwaliteit bij ons voorop en proberen we continue te vernieuwen wat ook sinds kort langzaam op gang gezet is op kantoor. Dus kortom zijn we een dynamisch bedrijf waar we er alles aan doen om kwaliteit en gezelligheid samen te laten gaan.

 

Ben jij geïnteresseerd in deze functie neem dan contact op deze manier contact op met ons:
Email: info@konrad-rooftech.com
Telefoonnummer: 0227 608 144

 

Gelieve een motivatie te sturen via de mail met bijgevoegd een CV.


 

Offerte aanvragen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij werken met aanvraagformulieren voor particulieren en de aannemerij, maak hieronder uw keuze.

Offerteaanvraagformulier particulier
Offerteaanvraagformulier aannemerij

Vrijblijvend advies?

Wij bellen u z.s.m. terug. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier

 Sitemap